What if..

What if the slogan; ”Make America great again” only is ment for the woman.

In mijn scenario, wint trump de verkiezingen. Daarbij stelde ik mij voor dat als alles mogelijk zou zijn, wat zou er dan met Amerika gebeuren? Hierbij kwam ik door research tot ontdekkingen dat Trump zich erg aangetrokken voelt door mooie vrouwen. Hij is dan ook een van de grootste organisatoren/sponsoren van de Miss Universe verkiezingen, hij heeft zijn eigen modellen bureau en daarbij is hij getrouwd met een model en zijn exen zaten ook in het modellen vak. Daardoor zou in mijn scenario alle vrouwen moeten voldoen aan perfecte maten to make America great again!

De vrouwen moeten bij de TNB Clinique de eerste stappen ondergaan, denk aan het vullen van lippen en lach rimpels weg werken. Het nadeel van deze injecties is dat deze niet langer dan 3 maanden effectief blijven, maar door het geweldige DIY botox box is er geen leven meer te bedenken met lelijke rimpels of mensen. In deze botoxbox zitten alle tool’s die nodig zijn om jou in perfecte staat te houden.

(Concept mede gerealiseerd door: Amy Mooijman)

logo

schuin
box-open

box-open-schuin

boxzoom

kaartje

instructiezoom

kaartje_maten

instructie

 

Doordat er een aardig prijskaartje aan de box hangt, ontwikkeld de tegenbeweging een fake variant van deze botox box. Deze is een stuk goedkoper, maar zorgt ervoor dat er in real life een afschuwwekkend statement / bevraging wordt opgewekt over of botox je wel echt zo mooi maakt?

fakelogo

fake

fakeboven

fakeschuin

instructiefake

instructiefakezoom